Otázky a odpovědi - WHS Nový Zéland

Nacházíte se v sekci: Práce na NZ » Otázky a odpovědi: WHS Nový Zéland

Otázky a odpovědi - Working Holiday Scheme: víza Nový Zéland

Nenašli jste odpověď, kterou jsou hledali? Napište nám na aotearoa.novyzelandgmail.com a my Vám co nejdříve odpovíme a Vaši otázku přidáme do článku i pro ostatní ;)


Kdy mohu žádat o víza?

immigartion_novy_zelandKvóta pro rok 2014/2015 se otvírá 5. března 2014 v 10:00 novozélandského času (4. března v 22:00 v České republice).

Kolik je míst?

V rámci programu Working Holiday Scheme (WHS) může Nový Zéland navštívit každoročně 1200 občanů České republiky.

Jaké podmínky musím splňovat?

  • věk 18-35 let
  • bez doprovodu dětí
  • občan ČR a mít v ČR trvalý pobyt
  • platný pas, který je platný ještě 3 měsíce po plánovaném opuštění Nového Zélandu
  • zpáteční letenka NEBO prokázat, že disponujete hotovostí k její koupi
  • prokázat, že disponujete částkou 4200 NZD (hotovost, výpis z účtu v anglickém jazyce, cestovní šeky)
  • uzavřené cestovní pojištění
  • o WHS smíte žádat pouze 1x za život

Kolik stojí víza a jak je zaplatím?

Při online žádosti stojí víza GBP 85 bez dalších poplatků. Při papírové žádosti zaplatíte dalších GBP 19 za zpracování.

Pro online aplikaci potřebujete Visa nebo Mastercard platební kartu. Můžete použít platební kartu svých rodičů nebo známých.

WHS

Potřebuji zvací dopis?

Ne.

Jak dlouho mohu žít na Novém Zélandu v rámci WHS?

WHS vám povoluje žít a pracovat na Novém Zélandu 1 rok. Měsíc před odletem Vám bude zasílán email, za kolik dnů Vaše víza vyprší.

Více informací naleznete v sekci víza-Working Holiday Scheme.



Poslední aktualizace: 18.02.2014 21:50:10, shlédnuto: 4378 x
Líbil se vám článek ? Šiřte jej dále!
Aoteaora na facebooku

  Copyright © www.aotearoa.cz 2003 - 2017

Tvorba internetových stránek Winternet s.r.o.